samvanrest

12 september 2020

Geen reacties

Liefde uit onverwachte hoek

Ondanks dat het Tamar gelijk opviel hoe Bo en zijn broertje op de dansvloer los gingen op ‘who let the dogs out?’ En de mensen die Tamar kennen verbazen zich hier niet over, want Tamar houd zelf ook wel van een dansje. Tamar was gecharmeerd van Bo zijn moves, maar dacht bij zichzelf; leuke jongen, maar dit is niet perse mijn type en hij wordt toch niet de vader van mij kinderen. Een paar maanden later, toen ze Bo een stuk al beter had leren kennen veranderde dit langzaam. Tot ze op deze dag dat ze elkaar het ja-woord gaven het 100% zeker wist, met niemand anders dan jou! Het was een dag vol liefde, familie gezelligheid en humor, een dag die goed bij dit stel past. Neem snel een kijkje!

Jullie liefde vastgelegd

Straalt de gezelligheid niet van de bruiloft van Bo en Tamar af? Ik vind het fantastisch om liefde te mogen vertalen in film. Tamar stuurde mij direct een berichtje: ‘Huilen! Zo mooi en leuk!! Plezier straalt er vanaf!! Heel waardevol om dit te hebben. Mega bedankt!!’.

Willen jullie ook een trouwfilm, om te blijven genieten van jullie bijzondere dag? Stuur mij een berichtje of ik nog beschikbaar ben op jullie trouwdatum om jullie liefde ook vast te leggen.