Over Mij

Home

Over Mij

Over mij

Ik ben Sam, het gezicht achter Bow Tie Wedding Films. Zoals je hiernaast kan zien ben ik in 2017 getrouwd met Marijke.

 

Ik ben een vrolijke creatieveling die met veel passie video’s maakt. Ik vind het prachtig om bruiloften te mogen vastleggen. Tijdens en na mijn studie bedrijfskunde ontdekte ik mijn passie voor videografie en ben ik volop aan de slag gegaan met het vastleggen van mooie momenten.

Films vol emotie

In mijn trouwfilms vertel ik graag zo goed mogelijk het verhaal van jullie dag. Natuurlijk horen hier de momenten in zoals de eerste keer dat jullie elkaar zien, het aansnijden van de taart en natuurlijk de kus. Maar ik ga in deze dag vooral op zoek naar de emoties, de traan bij de bruid als ze vol liefde word toe gesproken, de lach als het stukje te herkenbaar is of de emotie van vader bij het weggeven van zijn dochter. Het zijn de momenten die jullie dag zo speciaal maken, die probeer ik zo goed mogelijk vast te leggen.

 

Ik zou mijn stijl van mijn films dan ook omschrijven als romantisch, met een warme vintage indie-stijl nabewerking.

Op jullie grote dag

Op jullie grote dag gaat het natuurlijk om jullie! Er is niks mooiers om dat geluk te delen en te beleven met familie en vrienden. Wat soms even wennen is dat er ook een fotograaf en een videograaf meelopen. Mijn doel is om zo goed mogelijk vast te leggen hoe jullie de dag beleven en daarin moet ik natuurlijk vooral op de achtergrond blijven.

Op deze manier zullen jullie mij niet te veel opmerken, ik loop rond en leg de momenten die jullie hebben met familie en vrienden vast. Natuurlijk speel ik bij de fotoshoot een iets wat grotere rol, want de romantische beelden zijn ook een onderdeel van onze films. Tijdens de fotoshoot zal ik samen met de fotograaf jullie door deze tijd heen begeleiden op vooral een hele relaxte manier.