samvanrest

25 augustus 2017

Geen reacties

Ik ben zooo blij!

Daar is hij dan, de grote dag, na alle voorbereidingen, alle beslissingen en alle emoties van dien. Op de dag zelf eerste gezonde zenuwen, elkaar voor het eerst zien, en wauw wat zag ze er prachtig uit! Dan is het al heel snel weer heerlijk vertrouwd met elkaar en gewoon genieten. Ik weet nog goed dat Marijke tegen me zei: ik ben zooo blij! Ik wil niet dat deze dag over gaat. Wat is een bruiloft toch een prachtige dag om je liefde te vieren met alle mensen die je dierbaar zijn. En in ons geval ook de gelofte voor God te maken elkaar altijd trouw te blijven.

Gelukkig hebben we de foto's nog

Wat was het een prachtige dag, maar wat gaat deze ook snel voorbij zeg! Hij is over voor je het weet. Gelukkig hoort bij trouwen ook nog heerlijk lang nagenieten, alle kaartjes lezen, cadeautjes open maken, de huwelijksreis en gewoon genieten in de witte broodsweken. En dan krijg je ook nog je foto’s, super belangrijk om de rest van je leven nog weer even een glimps te krijgen van deze speciale dag.

En een mooie video om de dag nog weer echt even te zien en te beleven, maar helaas was dat voor onze bruiloft niet meer gelukt, een van de weinige dingen die ik graag nog had toegevoegd aan deze prachtige dag. Het was een beetje vreemd gelopen, want goede buitenlandse vrienden van mij zouden komen naar onze bruiloft en de foto’s voor ons maken. Je raad het al helaas ging dit niet door en daarom hadden we helaas geen budget meer over voor een videograaf. Maar gelukkig hebben we prachtige foto’s om deze dag voor altijd te vieren, thanks to Johnny Rinsma (van harte aan te bevelen).