samvanrest

05 oktober 2018

Geen reacties

Ontroerende liefde

De dag van Daniel en Anne-Fleur was een bijzondere om mee te maken. Ik had Daniel & Anne-Fleur al een aantal keer gesproken voor de grote dag, maar het was zo leuk ze op natuurlijke wijze samen te zien, omringt door naaste vrienden en familie. De liefde spatte er niet alleen van af bij het bruidspaar, maar ook zeker bij de ouders, zussen, broer en vrienden. Op deze dag kon je zien dat ze hun hart open hadden voor mensen, maar ook zeker voor God. Samen lachen, huilen, knuffelen en gek doen, het hoort allemaal bij Daniel & Anne-Fleur en dus ook op hun grote dag. Ik vind het zelf oprecht moeilijk om de woorden te vinden die de liefde van deze dag kunnen beschrijven. Gelukkig kan ik dit beter uitdrukken in film, de beelden laten het beter zien dan ik verwoorden kan, gecombineerd met hun eigen geloftes maakt het een weerspiegeling van hun relatie, hun grote dag en hun liefde.

Jullie liefde vastgelegd

Heb ik een woord te veel over dit prachtige echtpaar gezegd? Ik vind het fantastisch om liefde te mogen vertalen in film. Ik moet wel zeggen dat het altijd super spannend is om de uiteindelijke trouwfilm te delen met het echtpaar. Gelukkig waren Daniel & Anne-Fleur er super gelukkig mee. Daniel stuurde mij direct een antwoord terug: ‘We gaan het snel vol trots aan onze omgeving laten zien en zelf dit filmpje nog heel vaak terug zien om na te genieten van deze bijzondere dag’.

Willen jullie ook een trouwfilm, om te blijven genieten van jullie bijzondere dag? Stuur mij een berichtje of ik nog beschikbaar ben op jullie trouwdatum om jullie liefde ook vast te leggen.